Buklet Zarf

Bu sayede her ihtiyaç duyduğunuzda matbaa matbaa dolaşmak ve fahiş fiyatlar ödemek zorunda kalmazsınız. Zarflar kurumsal kimliği yansıtmada oldukça etkili olan basılı materyallerden biridir.


Abel Serisi Yesil Renkli Buklet Kapak Davetiye Zarfi Mira Davetiye Davetiye Yesil Baski

Zarfsanda size ve kurumunuza göre mutlaka bir zarf vardır.

Buklet zarf. Baskıdan önce onay mailine cevap vererek üretime başlayabiliriz. Tablodaki ölçülerde veya istediğiniz farklı ölçülerde. Buklet zarf çalışmanızı mail ile iletebilirsiniz.

Extra Ideas Bilişim İç ve Dış Tic. DİPLOMAT SİLİKONLU 1HAMUR PENCERELİ AÇMATİK. Buklet zarf baskı siparişlerinizi Sihirlibaskı ile oturduğunuz yerden hızlıca verebilirsiniz.

Kurulduğumuz günden bu yana sürekli olarak büyümekte ve gelişmekte olup kaliteli davetiye modelleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Resmi yazışmalarda kullanılan ve üzerinde firmanın logosu mottosu adres ve iletişim bilgileri yer alan zarflar diplomat zarflar olarak adlandırılır. 26E-26F 34490 Başakşehir İstanbul Tel.

Diplomat Zarf Mekanize Zarf Buklet Zarf CD Zarfı Mektup Zarfı Yazışma Zarfı Davetiye Zarfı Buklet Tipi Davetiye Zarfı Dosya Zarfı Kartvizit Zarfı Pasaport Zarfı Torba Zarf Röntgen Torba Zarfı Hava Kabarcıklı Zarflar Fon Kartonu Kartvizit Zarfı Enduro Yırtılmaz. 105 x 240 - 113 x 235 - 110 x 230 mm. Zarf Grubu Diplomat Zarf Mekanize Zarf Buklet Zarf CD Zarfı Mektup Zarfı Yazışma Zarfı Davetiye Zarfı Buklet Tipi Davetiye Zarfı Dosya Zarfı Kartvizit Zarfı Pasaport Zarfı Torba Zarf Röntgen Torba Zarfı Hava Kabarcıklı Zarflar Fon Kartonu Kartvizit Zarfı Enduro Yırtılmaz Zarf Optik Zarf Standlı Zarflar Tebrik Kartı Zarflı Set Fantazi Zarf.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Eski Turgut Özal Caddesi No. Bu evraklar kimi zaman torba zarflarla kimi zaman diplomat zarflarla kimi zaman ise buklet zarflar ile olmaktadır. Aradığınız kriterde kayıt bulunamadı.

Istediğiniz zarfa ait bıçak çizimini baskı trasesi için indirebilirsiniz. Davetiyeler kesinlikle ince ve kalitesiz kağıtlardan oluşmamaktadır. Pencereli ve penceresiz olduğunu belirtiniz.

Butlet zarfların boyutu 1122 cm ebadındadır. Şirketlerin evrak gönderimi esnasında zarf kullanmak profesyonelliğin göstergelerindendir. Davetiye Zarfları Buklet Diplomat Zarflar.

1000 Adet Lacivert Yarım Zarf - AA3403 55000 TRY 50000 TRY. TR45 0004 6000 8088 8000 1001 87. Bizim Zarf 2000 yılında üretime başlayan yeni bir marka.

Sihirlibaskı ile online olarak vereceğiniz siparişleriniz en kısa sürede basılarak adresinize kadar kargo ile gönderilir. Sırala Stok Azalan İsim A-Z İsim Z-A Fiyat Artan Fiyat Azalan Kayıt 15 20 30 35. Plastik Bardak Şeffaf 100 Adet.

IHamur 90gr - 110 gr- 120 gr. Düğün davetiyeleri nişan davetiyeleri sünnet davetiyeleri yada diğer. Zarf ölçüler uluslararası zarf çeşitleri ve ölçüleri.

320 TL KDV. Kurumsal renkler Genellikle 2 renk Selefon. ÖZEL ÜRETİM ZARF MODELLERİ.

Kağıt hesabı yapılırken 70X100 cm. Zarf Dünyası Diplomat Zarf Torba Zarf Kartvizit Zarf Fantazi Zarf Optik Zarf Hava Kabarcıklı Zarf Buklet Zarf Davetiye Zarflari Tebrik Zarflari Pasaport Zarflar Son Eklenen Ürünler. 100 Adet 2432 Lüks Siyah Torba Zarf 230 gr.

Bugüne kadar yaptığımız her işimizden gurur duyduk. Tek farkı ufak boyutsal farklarıdır. Koray Zarf Web Sitesine Hoş Geldiniz.

Umarız bizi daha yakından tanıyabilirsiniz. Bizimle 7 Gün 24 saat iletişime geçebilirsiniz. Deneyimli personeli sektörlere özel çözümler üretebilme esnekliği ile.

BUKLET ZARFLAR 11X22 CM. çaycuma kraft 100 adet davetiye zarfı. Her türlü kağıt ve kartondan zarf üretilir Anasayfa üst menüde özel zarf bıçakları başlığını tıklayarak.

Buklet zarflarda yine aynı şekilde pencereli buklet zarf ve penceresiz buklet zarf olarak ikiye ayrılmaktadır. Standart 500 lük Kutu. 2600 TL Plastik Bardak Şeffaf 3000 Adet.

Henüz çok genç olmasına rağmen muhataplarsıyla ilk buluşmaları hem üreticisi olarak bizlerin hem de kullanıcılarının. 14 x 20 cm 90 gr. Buklet zarflar fatura irsaliye teklif gibi evrakları taşırken.

DİPLOMAT KRAFT PENCERELİ SİLİKONLU. Hazır zarflar dışında özel ebat isteğinizde özelliklerini belirtiniz. Farklı çeşit ve ebatlarda gerçekleştirdiği zarf üretimi ile zarf sektörüne dinamik yapısını yansıtıyor.

90 212 671 23 41 Faks. Gold Yaldız baskı veya Gümüş Yaldız baskı seçeneği CMYK renklerden elde edilir. Toptan Zarf Dünyası İstanbul.

Yazı Çizim Gereçleri. Baloncuklu Hava Kabarcıklı Zarf Torba Zarf CdDvd Zarf Diplomat Zarf Mektup Zarf Davetiye Zarf Fatura Matbaa Toptan Perakende Satış Tasarım Hizmetleri. Modern teknolojiler ile donatılmış üretim altyapısı ve.

Genellikle fatura ve irsaliye gibi evrakların gönderimi için tercih edilmektedir. Zarf piyasasında yıllardır varlığını sürdüren köklü firmaların arasında kalitesiyle estetik anlayışıyla müşteri ilişkileriyle kendisine anlamlı bir yer bulmaya çalışıyor. Buklet zarflarında genellikle kullanım alanı diplomat zarf ile aynıdır.

Ucuz davetiye modelleri için tıklayınız. 90 212 671 23 43. 1000 Adet Beyaz Büklet Zarf Davetiye modellerimizden Beyaz Zarflı Model 230 gram Amerikan Bristol kağıda basılmaktadır.

Günümüz rekabet ortamına uyumlu olmanızı sağlıyor. Sadece Zarfa Katma işciliği müşteri tarafından ele.


Buklet Zarf Sihirlibaski Yeni Nesil Matbaacilik Zarf Baski


Klasikzarf Buklet Renkli Kraft Mutluluga Davet Ediyoruz Tasarim Dizayn Ucretsizdir Sormaktan Cekinmeyin Whatsapp Dugun Davetiyeleri Davetiye Dugun


Carissa Serisi Kraft Buklet Kapak Davetiye Zarfi Mira Davetiye Davetiye Baski Urunler


LihatTutupKomentar